bútorszállítás

Dwayne Johnson testőrsége és védelme


+36 30 661 2725 - info@generalsafety.hu

Dwayne Johnson színész testőrsége és védelme

Dwayne Johnson, azaz Dwayne Douglas Johnson nem csak a szórakoztatóipar egyik legismertebb személyisége, hanem egyben egy olyan közszereplő is, aki kiemelt figyelmet fordít y védelmére. Ahogy híres sztárokhoz illik, a Sziklának is van tapasztalt testőrsége, akik gondoskodnak róla, hogy mindig biztonságban legyen.

Dwayne Johnson karrierje már azelőtt elkezdődött, hogy világszerte ismert filmsztár lett volna. A profi pankrátor volt, mielőtt áttért volna a filmiparra, és azóta több hatalmas sikerű mozifilmben is feltűnt. Az ilyen hírnevű emberek állandó veszélynek vannak kitéve, ezért fontos, hogy megfelelő biztonsági intézkedésekkel védekezzenek a lehetséges fenyegetések ellen.

A színész védelméért felelős testőrség egyike azoknak a szakértőknek, akik kiváló képességekkel rendelkeznek a személyvédelem területén. A testőrök közül többen is előzőleg rendvédelmi szerveknél (rendőrségnél vagy a katonaságnál) szolgáltak. Ez a háttér nagyban hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyan védelmezzék Johnson-t az előfordulható veszélyektől.

A testőrség feladatai közé tartozik a személyes biztonság biztosítása, azaz a környezet folyamatos felügyelete, és a lehetséges veszélyforrások kiszűrése. Ehhez a testőrök szakértelmüket használják, és állandóan éberen figyelnek minden lehetséges kockázatra, legyen az a személyes találkozók, nyilvános események, forgatások, vagy mozibemutatók során.

A testőrség tagjai általában kiemelkedő fizikai állapotban vannak, és különféle kiképzéseken mennek keresztül. Az ilyen típusú képzés segít felkészíteni őket a veszélyhelyzetek kezelésére. Emellett a testőrök gyakran ismerik az előre nem látható helyzetek kezelését. Ilyen az elsősegélynyújtás, és képesek a tömegkontrollra és a veszélyes helyzetek megelőzésére.

A testőrség a legmodernebb technológiát is alkalmazza (biztonsági kamerákat, kommunikációs eszközöket, járműveket), hogy még hatékonyabban védelmezze Dwayne Johnson-t. Ezáltal lehetővé válik a folyamatos kommunikáció a testőrök között, valamint a gyors reakció az esetleges veszélyhelyzetekre.


SZOLGÁLTATÁSOK


őrzés-védelem

Objektum védelem

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy porták forgalmának felügyeletét. Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását (Vendégek regisztrálása, útbaigazítása, igény esetén kísérete). Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi őrzését.
lomtalanítás

Üzletek őrzése

Vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, áruházi / bolti lopások felderítésében és megelőzésében.
költöztetés budapest

Építési terület őrzése

Egyik fő profilunk az építési területek őrzése az ország egész területén. Szakembereink ingyenes helyszini felmérést végeznek minden építési-, fejlesztési területen és a megrendelővel közösen egyeztetnek az őrzendő terület védelme érdekében.

Referenciáink

Huzella Tivadar Általános Iskola - Göd
Németh László Általános Iskola - Göd
Gödi Termálfürdő
Gödi Ipartelep
Gödi Nyaralók
Dunamenti Tűzvédelem
Dunakeszi Hűtőház
Peku Kft. - Eger
Kékszalag Kft. - Budapest
Polgármesteri Hivatal Göd
Okmányiroda Göd
Lampart Zrt. - Budapest
Interkontrol Kft. - Budapest
Servico Kft. - Halásztelek
Vidra Kft. - Szigetszentmiklós

referencia

Kapcsolat

General Safety vagyonvédelmi Bt.
Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
Dalanics Zsolt: +36 30 661 2725
E-mail: info@generalsafety.hu
vagyonvédelem élőerős őrzés

Címkék

VAGYONVÉDELEM FILMFORGATÁS BIZTOSÍTÁSA KILAKOLTATÁSOK ELŐKÉSZÍTÉSE