biztonsági őrzés
Kérdése van ? Hívjon most: +36 30 661 2725 vagy info@generalsafety.hu
 Cégismertető
Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban képzett szakemberek legyenek.

Cégünk 2003-ban alakult, ügyvezetője: Dalanics Zsolt 20 éves gyakorlattal rendelkezik a vagyonvédelemben. A társaság olyan személy- és vagyonőröket, magánnyomozókat tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Ezekből az emberekből, egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat.

Munkatársaink szigorú viselkedési normák szerint végzik tevékenységüket. A titoktartási kötelezettség megtartása, minden dolgozóra egyaránt vonatkozik.


SZOLGÁLTATÁSOK

vagyonvédelem

Objektumvédelem

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy forgalmának felügyeletét.
Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását. Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi őrzését.
telephely őrzés budapest

Üzletek őrzése

Vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, áruházi / bolti lopások felderítésében és megelőzésében.
biztonsági szolgálat budapest

Rendezvények

Magán, céges vagy tömeg rendezvények esetén is állunk megbízóink rendelkezésére. Szakembereink ingyenes helyszini felmérést végeznek minden rendezvény biztosítás lebonyolítása elött és a megrendelővel közösen egyeztetnek a rendezvény gördülékeny lebonyolításának érdekében.

Kapcsolat

Cím: 2131 Göd, Jávorka Sándor u. 3.
Telefon: +36 30 661 2725
E-mail: info@generalsafety.huCímkék

VAGYONVÉDELEM ŐRZÉS BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT PORTASZOLGÁLAT OBJEKTUMVÉDELEM BIZTONSÁGI CÉG VAGYONŐR TELEPHELY ŐRZÉS ÉLŐERŐS ŐRZÉS BUDAPEST PEST