Telki vagyonvédelem és őrzés.

Vagyonvédelem Telki és környékén !


+36 30 661 2725 - info@generalsafety.hu

Vagyonvédelem, élőerős őrzés Telki és környékén !

Cégünk 19 éve van jelen a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban. Majd két évtized alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére. A társaságunknál dolgozó vagyonőrök és magánnyomozók, mind válogatott szakemberek. Ezekből az emberekből sikerült egy olyan csapatot összeállítanunk, akik jogszerűen végzik a munkájukat és megbízhatóak.

vagyonvédelem biztonsági őrzés Telki

Napjainkban is nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel.Tisztában vagyunk vele, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani a megbízóink bizalmának elnyerése és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak egy módon lehetséges: ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban képzett szakemberek legyenek.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink maximális elégedetségét miden szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal kívánjuk elérni.

Alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nagyrészben nem a cég vezetőségétől függ, hanem cégünk munkavállalóitól. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére. Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani.


Szolgáltatások


őrzés-védelem

Objektum védelem

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy porták forgalmának felügyeletét. Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását (Vendégek regisztrálása, útbaigazítása, igény esetén kísérete). Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi őrzését.
őrzés Telki

Üzletek őrzése

Vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, áruházi / bolti lopások felderítésében és megelőzésében.
Építési terület őrzése Telki.

Építési terület őrzése

Egyik fő profilunk az építési területek őrzése az ország egész területén. Szakembereink ingyenes helyszini felmérést végeznek minden építési-, fejlesztési területen és a megrendelővel közösen egyeztetnek az őrzendő terület védelme érdekében.

Vagyonvédelmi referenciáink

Huzella Tivadar Általános Iskola - Göd
Németh László Általános Iskola - Göd
Gödi Termálfürdő
Gödi Ipartelep
Gödi Nyaralók
Dunamenti Tűzvédelem
Dunakeszi Hűtőház
Peku Kft. - Eger
Kékszalag Kft. - Budapest
Polgármesteri Hivatal Göd
Okmányiroda Göd
Lampart Zrt. - Budapest
Interkontrol Kft. - Budapest
Servico Kft. - Halásztelek
Vidra Kft. - Szigetszentmiklós

referencia

Kapcsolat

General Safety vagyonvédelmi Bt.
Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
Dalanics Zsolt: +36 30 661 2725
E-mail: info@generalsafety.hu
vagyonvédelem

Címkék

VAGYONVÉDELEM TELKI BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT PORTASZOLGÁLAT ÉPÍTÉSI TERÜLET ŐRZÉS TELKI