biztonsági szolgálat Budapest
Kérdése van ? Hívjon most: +36 30 661 2725 vagy info@generalsafety.hu


VAGYONVÉDELEM, ÉLŐERŐS ŐRZÉS-VÉDELEM BUDAPEST ÉS KÖRNYÉKÉN !Cégünk 15 éve jelen van a vagyonvédelem élőerős őrzés üzletágban Budapesten és a környező településeken, mely idő alatt megszerzett sokrétű szakmai tapasztalattal állunk meglévő és leendő partnereink rendelkezésére.

Célunk, hogy elnyerjük partnereink maximális elégedetségét a vagyonvédelemben és miden más szolgáltatási területünkön. Mindezt minőségi munkával és korrekt árakkal kívánjuk elérni.

Alkalmazottként eltöltött idő alatt megtapasztaltuk, hogy megbízóink elégedettsége nagyrészben nem a cég vezetőségétől függ, hanem cégünk munkavállalóitól. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek munkahelyi körülményeikkel és ezáltal tudásuk legjavát tudják nyújtani munkahelyükön, saját és megbízóink teljes megelégedettségére.

Vezetőink folyamatos kapcsolatban állnak partnereinkkel, ezáltal igyekszünk minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújtani.


SZOLGÁLTATÁSOK

vagyonvédelem Budapest

Objektumvédelem

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy forgalmának felügyeletét Budapesten és vonzáskörzetében.
Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását. Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi-, biztonsági őrzését.
telephely őrzés Budapest

Üzletek őrzése

Vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, áruházi / bolti lopások felderítésében és megelőzésében.
biztonsági szolgálat Budapest

Rendezvények

Magán, céges vagy tömeg rendezvények esetén is állunk megbízóink rendelkezésére. Szakembereink ingyenes helyszini felmérést végeznek minden rendezvény biztosítás lebonyolítása elött és a megrendelővel közösen egyeztetnek a rendezvény gördülékeny lebonyolításának érdekében.


CÉGISMERTETŐ


Napjainkban nagyon sok vagyonvédelmi cég tevékenykedik hazánkban, kisebb-nagyobb sikerrel. Mi tudjuk, hogy céljaink eléréséhez a mércét a jelenleginél magasabbra kell állítani, a megbízóink bizalmának elnyerése és közös megelégedettségünk megőrzése érdekében. Ez számunkra csak úgy lehetséges, ha a vállalt feladatokat magas szinten végezzük. Hogy ezt megtehessük, nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy munkatársaink valóban képzett szakemberek legyenek.

Cégünk 2003-ban alakult, ügyvezetője: Dalanics Zsolt 20 éves gyakorlattal rendelkezik a vagyonvédelemben. A társaság olyan személy- és vagyonőröket, magánnyomozókat tart nyilván, akik válogatott szakemberek. Ezekből az emberekből, egy olyan csapatot állítottunk fel, akik megbízhatóak és jogszerűen végzik a munkájukat.

Munkatársaink szigorú viselkedési normák szerint végzik tevékenységüket. A titoktartási kötelezettség megtartása, minden dolgozóra egyaránt vonatkozik.
REFERENCIÁINK

Huzella Tivadar Általános Iskola - Göd
Németh László Általános Iskola - Göd
Gödi Termálfürdő
Gödi Ipartelep
Gödi Nyaralók
Dunamenti Tűzvédelem Kft.
Dunakeszi Hűtőház Kft.
Peku Kft. - Eger
Kékszalag Kft. - Budapest
Polgármesteri Hivatal Göd
Okmányiroda Göd
Lampart Zrt. - Budapest
Interkontrol Kft. - Budapest
Servico Kft. - Halásztelek
Vidra Kft. - Szigetszentmiklós


Kapcsolat

Cég: General Safety Bt.
Ügyvezető: Dalanics Zsolt
Cím: 2131 Göd, Jávorka Sándor u. 3.
Telefon: +36 30 661 2725
E-mail: info@generalsafety.huCímkék

VAGYONVÉDELEM BUDAPEST BIZTONSÁGI SZOLGÁLAT PORTASZOLGÁLAT OBJEKTUMVÉDELEM BIZTONSÁGI CÉG ŐRZŐ-VÉDŐ VAGYONŐRZÉS SECURITY CÉG TELEPHELY ŐRZÉS-VÉDELEM BIZTONSÁGI ŐRZÉS ÉLŐERŐS ŐRZÉS BUDAPEST