bútorszállítás

Filmforgatás biztosítása


+36 30 661 2725 - info@generalsafety.hu

Filmforgatás biztosítása az ország egész területén!

A mozifilmek és sorozatok készítéséhez szükséges hatalmas mennyiségű drága felszerelés miatt elengedhetetlen a filmstúdió járművei és a benne tárolt berendezések megfelelő védelme a sikeres, időben történő filmforgatáshoz. A filmek és filmforgatások készítéséhez szükséges hiányzó felszerelések súlyosan késleltethetik az időtartamot, és több száz és több ezer dollárba kerülhet a pótlás.

A kockázat túl súlyos ahhoz, hogy mindent felügyelet nélkül és szervezetten hagyjunk. Itt jön a képbe az Interforce International Security. Kezdettől fogva gondoskodni fogunk arról, hogy a nézők számára korlátozott hozzáférést biztosítsunk az Ön specifikációi alapján, gondoskodjunk a szereplők és a stábtagok védelméről, és nem utolsósorban a filmfelszerelésről. szolgálatunk ideje alatt mindig biztonságban van.

General Safety filmforgatás biztosítása felsőfokon

Akár filmproducer, akár egy műsort forgató tévéstúdió, a General Safety film- és filmgyártási biztonsági szolgálataira számíthat: Belépés-szabályozás gyalogosok, nézők és rajongók számára, hogy biztonságos távolságot biztosítson a szereplők és a stáb tagjai számára, hogy zavarás nélkül lehessen filmforgatni. Gépjárműforgalom irányítása korlátozott területekre és onnan kifelé, valamint olyan filmes díszletek környékén, ahol a forgalmi sávokat csökkentették és/vagy szűkítették. Biztonsági védelem stúdiók és filmgyártók számára minden felszerelés és jármű lopás és szabotázs ellen. Adjon meg biztonsági részleteket a szereplők és a stáb tagjai számára, hogy biztonságuk soha ne sérüljön. Útlezárás végrehajtása járművek és gyalogosok számára akció és/vagy kaszkadőrfilmezés céljából. Biztosítson fizikai biztonságot a stúdiókapuházak számára. Vállalkozó figyeljen csak az engedélyezett területekre való ellenőrzött hozzáférésre, hogy biztosítsa a munka időben történő elvégzését, és biztosítsa, hogy minden érték a vállalkozó munkaterületén mindig biztonságban legyen. A be- és kijelentkezési jelentéseket a rendszer a következőre tölti ki a nyomon követhető nyilvántartások érdekében. Biztonsági részletek az élő stúdióközönség számára a rendezett tömeg, valamint a szereplők és a stábtagok biztonsága érdekében. Cégünk elkötelezett amellett, hogy a vezetőség gyakori helyszíni látogatásokat tegyen annak érdekében, hogy biztonsági őrszolgálataink minőségét mindig megfelelően fenntartsák. Ez magában foglalja a biztonsági személyzet előre nem látható helyszíni ellenőrzését, valamint az ügyfélkezeléssel való gyakori helyszíni találkozókat, hogy ügyfeleink minden biztonsági szükségletét és elvárását mindig kielégítsék vagy túlteljesítsék.


SZOLGÁLTATÁSOK


őrzés-védelem

Objektum védelem

Cégünk vállalja telephelyek, raktárak teher- és személy porták forgalmának felügyeletét. Irodaházak recepciós szolgálatának ellátását (Vendégek regisztrálása, útbaigazítása, igény esetén kísérete). Parkolók, építkezések, útépítések vagyonvédelmi őrzését.
lomtalanítás

Üzletek őrzése

Vállaljuk üzletek, bevásárló központok élőerős őrzését. Kérheti segítségünket többek között leltárhiány okának felkutatásában, áruházi / bolti lopások felderítésében és megelőzésében.
költöztetés budapest

Építési terület őrzése

Egyik fő profilunk az építési területek őrzése az ország egész területén. Szakembereink ingyenes helyszini felmérést végeznek minden építési-, fejlesztési területen és a megrendelővel közösen egyeztetnek az őrzendő terület védelme érdekében.

Referenciáink

Huzella Tivadar Általános Iskola - Göd
Németh László Általános Iskola - Göd
Gödi Termálfürdő
Gödi Ipartelep
Gödi Nyaralók
Dunamenti Tűzvédelem
Dunakeszi Hűtőház
Peku Kft. - Eger
Kékszalag Kft. - Budapest
Polgármesteri Hivatal Göd
Okmányiroda Göd
Lampart Zrt. - Budapest
Interkontrol Kft. - Budapest
Servico Kft. - Halásztelek
Vidra Kft. - Szigetszentmiklós

referencia

Kapcsolat

General Safety vagyonvédelmi Bt.
Cím: 2131 Göd, Jávorka u. 3.
Dalanics Zsolt: +36 30 661 2725
E-mail: info@generalsafety.hu
vagyonvédelem élőerős őrzés

Címkék

VAGYONVÉDELEM FILMFORGATÁS BIZTOSÍTÁSA